Mix-dubbel kampioenen 2017 bekend!

Mix-dubbel kampioenen 2017!……………en de runner-up.

 

Na een succesvolle ‘eerste’ editie vorig jaar, organiseren we ook dit jaar de Clubkampioenschappen Mix-Dubbel. In het weekend van 1 en 2 juli gaan we – in de meest verrassende combinaties – uitmaken wie zich een jaar lang het beste mix-team van onze vereniging mag noemen!

We zetten het concept van vorig jaar voort. Dat betekent dat we op zaterdag en zondag alleen overdag spelen, de wedstrijden op tijd zijn (2 x 30 minuten) en we een indeling in poules maken (naar verwachting poules van 3 à 4 teams). Doordat we vervolgens zowel een winnaars- als een verliezersronde houden, is iedereen verzekerd van minimaal 3 wedstrijden.

Samengevat:
– zaterdag 1 juli van circa 09:00 uur tot 18:00 uur
– zondag 2 juli van circa 09:00 – 16:00 uur
– géén verhinderingen mogelijk
– mogelijke uitloop (indien overweldigende belangstelling) naar vrijdagavond. Maar die avond kan wel als verhinderd worden opgegeven
– poulewedstrijden worden op zaterdag gespeeld.
– finaleronden worden op zondag gespeeld
– wedstrijden op tijd (2 x 30 minuten)
– kosten deelname: EUR 5
– wij zorgen voor hapjes tussendoor en de mogelijkheid om (tegen kleine bijdrage) op de club te lunchen
– minimumleeftijd 16 jaar

Opgeven kan bij agneskoert@gmail.com. Mocht iemand geen partner kunnen vinden, meld je dan ook gewoon aan: dan zoeken wij mee! En laat ons in ieder geval ook even weten of je de vrijdagavond zou kunnen spelen, mocht dat nodig zijn.

Inschrijven uiterlijk 18 juni a.s. Wij willen op 20 juni het speelschema voor zaterdag 1 juli alvast bekend maken, zodat iedereen daar alvast rekening mee kan houden.

Sportieve groet,

Gé Dogterom en Agnes Koert