Banen, clubhuis en terras open!

Beste leden,

Vrij tennissen is gelukkig al even toegestaan en de recente versoepelingen maken steeds meer mogelijk. Zo mogen vanaf 26 juni het clubhuis én terras open zonder beperkingen (alleen de 1,5 meter regel geldt nog).

Opening donderdag 10 juni

En dat biedt natuurlijk mogelijkheden. Op donderdag 10 juni a.s. (tijdens de donderdagavond competitie) zullen wij (de bestuursleden) de eerste bardienst draaien. We kijken dan niet alleen of alle door ons genomen maatregelen afdoende zijn, we zorgen ook voor een feestelijk tintje aan deze éérste, (enigszins) normale donderdagse tennisavond. En natuurlijk zijn niet alleen de deelnemers aan de donderdagavond competitie hierbij welkom, maar zien we dan graag iedereen die even een proost wil uitbrengen op deze start.

Hervatting bardiensten

Vervolgens beginnen de bardiensten weer conform rooster (zie bijlage). Dat betekent dat op de donderdagavonden weer bardiensten worden gedraaid én tijdens het KIA-Open (begin september).

Bezetting van de bar is van 19:00 uur t/m 22:00 uur. Het sleutelbeleid is gelijk gebleven. De sleutel kunt u ophalen op Kerkweg 60 (Agnes en Eric). Naast de voordeur hangt een sleutelkluisje, die is te openen met een code die t.b.v. de bardienst per e-mail zal worden toegestuurd. Na de bardienst kan de sleutel hier ook weer worden teruggehangen. 

Tijdens uw bardienst bent u gastheer/-vrouw van het clubhuis en het park. U verzorgt de consumpties voor de bezoekers en ziet erop toe dat het, door het bestuur opgestelde park-reglement, wordt nageleefd. In verband met de situatie rondom Corona zijn een aantal extra hygiëne maatregelen genomen, denk hierbij aan extra schoonmaken met desinfecterende spray (tafels, stoelen) en het schoonmaken van de toiletten aan het einde van de avond. Het volledige protocol is aanwezig in het clubhuis.

Overigens begrijpen we dat voor sommige leden de bardienst misschien onverwacht snel komt en de agenda’s al vol staan. Als u op de aangewezen datum niet kunt, verzoeken wij u dit bij voorkeur zelf op te lossen (ruilen met een andere dienst). Dit kan worden gemeld bij Jolanda Trouwborst (tzorko@hotmail.com). In periode 8 t/m 31 juli kunnen bargerelateerde mededelingen worden gemeld bij Agnes Koert (Agneskoert@gmail.com). Het bardienstrooster voor dit seizoen vindt u op deze website onder Downloads\overige downloads.

Mochten er bovendien leden zijn die in verband met Corona het draaien van bardienst (nog) niet zien zitten, dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Meld het dan bij ons, dan zoeken wij naar een oplossing.

Alvast bedankt voor al jullie medewerking. Wij kijken naar jullie uit!

Hartelijke groet,

Namens het hele bestuurAgnes Koert