Bardienst

Van alle leden van TC Berkenwoude die op 1 januari 2023 17 jaar of ouder zijn, verwachten wij dat men maximaal 2 bardiensten per seizoen te vervult. De sleutel van het clubhuis kunt ophalen in het kluisje bij Agnes Koert (Kerkweg 60). Dit kluisje is te openen met een vier-cijferige code, die u voorafgaand aan uw bardienst per e-mail ontvangt. Na de bardienst kan de sleutel hier ook weer teruggehangen worden.

Het ruilen van een bardienst

Het door het bestuur vastgestelde barschema is leidend. Als u op de aangewezen datum niet kunt, verzoeken wij u dit bij voorkeur zelf op te lossen. U kunt dan met een ander lid uw dienst ruilen. Verleg het probleem niet naar het bestuur. De ruilactie moet je wel melden bij Nathalie Griffioen (nmmgriffioen@gmail.com)!

Niet leden mogen geen bardienst vervullen, tenzij deze door het bestuur worden aangewezen. Bij constatering van een overtreding wordt er alsnog een bardienst voor de veroorzaker/overtreder ingedeeld. Indien ruilen echt niet lukt, dan kunt u (maar alleen in uiterste noodzaak) contact opnemen met het weekhoofd.

Verzuim invulling bardienst

Indien u de bardienst niet wenst te vervullen, kunt u deze afkopen voor € 25,- per keer. Dit bedrag wordt conform reglementen ook in rekening gebracht als u niet op komt dagen als u een bardienst dient te vervullen!